« Kiev | Main | Hos Vasa og Tolik »

Takk til Barbershop!

Mange takk til Barbershop.no som har valgt å støtte UNICEF-prosjektet Schools for Africa med 1 kr per km vi sykler! Det blir forhåpentligvis noen kroner til slutt og vil absolutt gjøre en forskjell. Foreløpig har vi syklet 3500 km. Noe som gjør at Barbershop så langt skylder UNICEF det samme i NOK.

Dersom du ønsker å støtte prosjektet kan du klikke her. Du finner mer informasjon om Schools for Africa her. Og har din bedrift lyst å inngå et samarbeid ta kontakt! Husk at alle monner drar og sammen kan det gjøre mye.

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments (2)

Har Barbershop sett barten og funnet ut at den er så veltrimmet og flott at den vil de gjerne assosieres med? Jeg blir ikke overrasket om så er tilfelle

11.3.2009 | Unregistered CommenterOdd

Nei, det blir sannelig ikke jeg heller. Kan forresten melde om at bart er svaert populaert i oest-eruopa! Vil forresten spre et lite rykte om at kapptilkapp t-skjorter kanskje vil bli en av julas store gaveslagere!

11.4.2009 | Unregistered CommenterJoern

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>