« En natt i Stupina | Main | Paa tur i grenseland »

Valg langs veien

 Valget på vei

Vi havna midt i valget i Romania. En ny president skal velges og favorittene er Băsescu, Antonescu  og Geoană. Sammen med en viss Oprescu pryder disse ansiktene biler som trær. Basescu er for øyeblikket president og håper på å fortsette med det ved å være frisk og folkelig. Antonescu prøver seg som et nytt spennende alternativ og har hvert fall fått mye oppmerksomhet i mediene, mens Geoana er karrierediplomaten fra det tradisjonelt sett største partiet som anklages for å være snobbete. Oprescu veit vi ikke så mye om annet enn at han har et stort plakatbudsjett, og at både navnet og utseende hans minner om en fantasidiktator. Den 22. november bestemte rumenerne seg. Vi legger ut resultatet straks vi hører noe!

PNLs Anotnescu var en av de mest populaere kandidatene

Plakater av denne typen var aa se overalt

Tips om denne mannen mottas med takk!

Vi tok en natt på et gjestehus langs veien. Vi kom gjennom et stort industriområde hvor både teltplasser og folk langs veien var i manko, så vi måtte nesten koste på oss det. Sykla fikk vi beskjed om å plassere midt i baren, det tryggeste stedet de hadde. Dagen etter forserte vi både tjukk tåke, som vi etter hvert er blitt vant med, og motvind før vi rundet 11,3 mil og tok inn til landsbyen Stupina for et uforglemmelig opphold. Mer om det i morgen!

Naar vi betaler for overnatting maa det kuttes andre steder paa budsjettet...

...men det er ikke noe problem saa lenge vi har nok salami og majones

Siste hattemote paa den rumenske landsbygda

Denne varianten er ogsaa populaer

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments (3)

Haha, jeg ler av hattebildene og av familien med valgbilen! Nok en herlig blogg:)

Fantastisk at dere oppdaterer så hyppig! Er dypt imponert over tempoet deres.Det er ikke mange centimetrene igjen på kartet før dere kan heve hendene over hodet! Stå på Erling og Jørn, rett rundt svingen nå så er dere i mål gutter!

11.23.2009 | Unregistered CommenterBjørnar

Syns du burde bytta sykkel med han. Rosa sykler er BEST!

11.23.2009 | Unregistered CommenterM

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>