« Fra de finske fjell | Main | Rovaniemi by night »

Kulturlivet langs riksvei 78

Etter å ha hivd av nesten 17 kg bagasje og skifta dekk i Rovaniemi har det gått radi nedover flate finske veier. I minimal vind og ørlite duskregn håper vi på, i dag som i går, å tilbakelegge 10 mil før kvelden kommer. Det er vi godt fornøyd med ettersom vi fortsatt betrakter oss som relativt utrente. I skrivende øyeblikk befinner vi oss på en veikro i Pudasjärvi hvor vi akkurat har fortært turens syvende hamburger. Denne gangen ble det Hot Ateria. Den anbefales for andre Finlandsreisende, men særlig varm var den ikke. Terningkast fire.

Kunsteren av dette vanvittige verket skulle vi gjerne kommet under huden på.


Det er rart å bare være to på tur. På tross av god plass i teltet savner vi jo tredjemann, og ser allerede frem til vi møtes igjen i Tyrkia. Heldigvis er det nok av arbeid som kan gjøres fra Norge både med UNICEF-innsamlinga og planlegging av ruta gjennom Øst-Afrika. Det føles derfor godt å vite at Andreas tar hånd om dette viktige arbeidet mens vi tråkker på videre.

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments (1)

I actually saw a guy like that at the nude beach in Vancouver a few weeks ago. Red boots, a lot of hair and not much else. Apparently he's been travelling.

09.18.2009 | Unregistered CommenterErika

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>