« Smolensk-Kiev: en transportetappe | Main | Smolensk! »

Moskva

Planen vaar var aa sykle videre fra Smolensk i forigaars. Likevel, siden Sergej kom med et superforslag bestemte vi oss for aa droeye litt med aa fortsette.

Vi ble ogsa intervjua av Smolensk-avisa "The Working Way". Et sabla sirkus

Sergej braste inn paa postkontoret paa mandag da vi satt og irriterte oss over turens treigeste internett saa langt. Paa gebrokken engelsk stottret han fram: "I. You. You. Moscow?!"

Neste kveld satt vi oss i varebilen og kjoerte til Moskva. Sergej hadde visst noen leveranser med budbilfirmaet sitt han maatte faa unnagjort i byen, saa etter aa ha kjoert hele natta slapp han oss av kl 07.00. Vi var klare for en turistdag i Europas stoerste by.

Etter tre uker i Russland har vi sett vaar del av fantastiske kirker. I Moskva saa vi enda flere, og det sammen med de andre severdighetene: Kreml, Den roede plass, St. Basil osv. Kl 15.00 var Sergej ferdig med sine aerend og vi med attraksjoner. Vi spiste poelser paa IKEA og kjoerte de sju timene tilbake til Smolensk igjen.

Joern ble troett og sov seg forbi en politikontroll

Turist 1

Turist 2

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments (4)

Moskva!
Hallaisen så gøy! Jeg blir mer og mer sikker på at dere har tidenes kjekkeste år. Så nyt det!
I Norge skjer det nemlig ikke stort. Kongosaken preger de fleste forsider fremdeles, og ellers er det litt snakk om e nye ministrene og skattelista. Dere går iallefall ikke glipp av noget:)

å moskva! så utrolig flaks at dere traff på sergej. han ser ut som verdens hyggeligste kar! unner dere litt turisttilværelse. og barten ser bra ut, jørn! går du for den samme lengden som han kinesiske læremesteren i Kill Bill?

10.27.2009 | Unregistered Commenterzlata

Kjempegøy å følge dere. Jørn sover seg forbi en politikontroll, typisk!
Vær forsiktige,og god tur videre-.
Charlotte

Det er så utrolig gøy å lese bloggen deres. For en fantastisk tur dere har! Hell og lykke på veien videre. !

Ragnhild

10.30.2009 | Unregistered CommenterRagnhild

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>