« Langs russiske veier | Main | St.Petersburgen »

Hostelliv

Vi har etter hvert funnet oss til rette i Labutina Street 36. Da vi endelig kom oss inn døra har "7 Bridges" vist seg å være et flott rekreasjonsherberge hvor gjester fra de fire verdenshjørner fort kommer overens. Ved første øyekast er det raskt å bare legge merke til at bygget trenger en overhaling, men går man grundigere til verks oppdager man straks at dette langt fra er noen vanlig bygning. Selveste Pushkin har bodd her, og det mens han skrev vår alles kjære "Ruslan & Ludmilla". Vi har med andre ord spart oss bryet med å dra på museum ettersom vi faktisk sover, spiser og dusjer i et stykke kulturhistorie.

Det er døra i midten, bare smør deg med tålmodighet hvis du vil inn

Det har på mange måter vært en overgang å komme fra Finland til Russland. En overgang vi kanskje ikke var fullstendig forberedt på var mangelen på skilting. For mens finnene bruker svimlende summer på å fortelle hva som er hvor, er russerne av den mer sparsomme typen. Hostelet vårt har for eksempel ikke et eneste kjennetegn som tyder på at det finnes et overnattingstilbud i området. Også veiskilt er det dårlig med, og når det først dukker opp noen form for informasjon er jo denne såklart kodet ved hjelp av kyrillisk.

Øyvind plukker opp triks fra Dave; en australsk kokk

Perseren Gismo


PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Response: have a peek here
    Lovely Web site, Keep up the excellent job. Thank you so much.

Reader Comments (2)

Wow Putin even watches you pee. Very creepy.

10.6.2009 | Unregistered CommenterErdka

Elsker St. Petersburg! Har dere lært å holde skål-taler/viser?
Husk å spise blinis og loff med en cm. smør og kaviar, borstj og drikke masse søt russisk sjampis innen dere drar videre!

I Oslo sykler vi nå med votter og lue, og topptur til helgen er avlyst pga. FOR MYE SNØ...
Vest-Sahara kampanjeuke ruler Blindern og SV har fått ny og flott men ineffektiv kantine :-)

Stor klem herfra!

10.8.2009 | Unregistered CommenterSophie

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>