« Kors | Main | Svartehavskysten »

Hviledager i Varna

Det var bare 4,3 mil igjen til Varna så vi kom fram til lunsj-tider. Morgenen gikk bort på kystveien inn til byen, en kupert vei med fantastisk utsikt. Opp og ned kalksteinklipper og gjennom en og annen landsby bar det i solskinnet.

Det var fint aa sykle kystveien til Varna...

...men utsikten var langt fra gratis

Andreas hadde reservert et hostellrom for oss i byen der vi skulle ha noen hviledager, Yo-Ho Hostel het det. Et flott hostell som viste seg å være riktig yo-ho med en særdeles avslappa stil. Sykla og hengera lempa vi opp på loftet der de ansatte bor. Bak en liten dør, gjennom en like liten gang og forbi et maleri som dekket inngangen til en sted som ligner definisjonen på bule. Vi låste sykla i et hjørne ved en Kaptein Salbeltannplakat. Slitte sofaer, et par personer og grusomme plakater lå ellers rundt i det røykfylte rommet. De ansatte nynna rundt på sanger som "I wanna fuck" og "Hard core superstar". Et kjempested vi absolutt kan anbefale til andre Varna-reisende!

De fleste hadde jakke paa seg paa stranda...

...men ikke alle

En knekt skrue i Tubusen maatte ut og vi fant rette mann for jobben

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

References (1)

References allow you to track sources for this article, as well as articles that were written in response to this article.
  • Response
    Response: weblink
    Excellent Website, Keep up the useful work. Thank you so much!

Reader Comments (4)

Heisann gutter! Dette går jo strålende. Jeg tenker dere begynner å bli lei Øst-Europa må, jeg. Deilig med litt hav og sol? Hvor skal dere feire jul forresten?

11.26.2009 | Unregistered CommenterDaniel Rausand

Endelig kan jeg lese bloggen deres. Plutselig har sida blitt mac-vennlig. Nå har jeg mye å ta igjen. Fin bart på Jørn!

11.27.2009 | Unregistered CommenterCarsten

Å ja. Deilig med sol, Skjeggen! Jula blir vel feira i teltet et sted midt i Tyrkia, eller kanskje litt lenger sør.. Jul blir det vel uansett bare tyrkerne har et tre vi kan låne. Hei igjen, Carsten!

12.1.2009 | Unregistered CommenterØyvind

Jo mange takk for komplımentet! Jeg gambler paa teltjul ı naerheten av Mersın eller Adana. Maa komme oss naermere havet for aa slıppe hvıt jul!

12.1.2009 | Unregistered CommenterJoern

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>