« Flate veier sørover | Main | På sykkel gjennom Tyrkia - Del 1 »

P3 på tråden 

Sven slo på tråden like etter at vi sykla ut av Addis Ababa, og til tross for at linja brøyt flerfoldige ganger klarte P3 Bandens stjernereporter å lappe sammen nok et radiointervju.  Trykk på bildet for å høre innslaget!

NRKs Sven Bisgaard Sundet

PrintView Printer Friendly Version

EmailEmail Article to Friend

Reader Comments (3)

Er også i Afrika, og med dårlig nettforbindelse så får vente til jeg kommer hjem med å høre og se siste innslag, men var veldig morsomt å lese meg opp på hvordan de siste månedene deres har vært. Min favoritt hittil er bildet av presten (?) i mørket og hotellreglene. Fantastisk! Ellers kan jeg meddele at jeg sjekket ut Kapp Agulhas for dere her om dagen og dere har vel fortjent den deilige milkshaken som serveres på kafeen der, når dere er i mål. Lykke til videre!!!

04.27.2010 | Unregistered CommenterCatharina

Heisann Gutter!

Følger interessert med i bloggen deres, men nå begynner det nesten å bli foruroligende lenge siden sist dere blogget noe...

Håper verken at det har tilstøtt dere noe, eller at dere har gått lei bloggingen og derfor gir f... i deres trofaste blogglesere... :-)

05.14.2010 | Unregistered CommenterMari

Jeg var så heldig at jeg fikk en kjapp chat med Jørn på Facebook for et par dager siden. De var da ankommet Nairobi, og hadde fått tilgang på Internett for første gang på noen uker. Jeg regner derfor med at det kommer nytt blogginnlegg ganske snart :-)

05.14.2010 | Unregistered CommenterPål

PostPost a New Comment

Enter your information below to add a new comment.

My response is on my own website »
Author Email (optional):
Author URL (optional):
Post:
 
Some HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong>